Bobbi Kristina Brown viel eerder in het verleden in bad in slaap, nadat ze met haar moeder Whitney Houston aan het feesten was. 

Dat hebben politiebronnen dinsdag laten weten aan TMZ

De advocaat van haar vriend Nick Gordon wil dit voorval gebruiken om aan te tonen dat Gordon niet verantwoordelijk is voor de dood van zijn vriendin.

Brown zou op die bewuste avond in 2012 hebben gefeest met haar moeder Whitney Houston, maar zo dronken zijn geworden dat ze naar haar hotelkamer vertrok. Daar zette ze het bad aan, ging erin zitten en viel in slaap. Toen ze wakker werd, zag ze overal water.

Acute alcoholvergiftiging

De dag voordat haar moeder overleed was Bobbi Kristina Brown nog naar het ziekenhuis gebracht vanwege een acute alcoholvergiftiging. Woordvoerders van Whitney zeiden toentertijd dat Bobbi oververmoeid was, maar volgens de bronnen van de entertainmentsite was het een gevolg van overmatig alcoholgebruik.

Zangeres Whitney Houston werd op 11 februari 2012 dood aangetroffen in het bad van haar hotelkamer. Ze was 48 jaar. Brown werd op 31 januari van dit jaar bewusteloos aangetroffen in bad. Ze overleed op 26 juli op 22-jarige leeftijd. Uit het autopsierapport van Bobbi Kristina Brown is niet gebleken dat er sprake is geweest van een misdrijf.