Ben Affleck en Jennifer Garner zijn voorlopig nog niet van plan om hun gezamenlijke spullen te verdelen. In plaats daarvan willen de twee sterren, die onlangs bekendmaakten uit elkaar te gaan, de zomer doorbrengen met hun drie kinderen.

Een bron vertelt aan People dat Affleck en zijn kinderen deze zomer veel tijd door zullen brengen in Atlanta. Daar is Garner namelijk voor de opnames van haar nieuwe film Miracles From Heaven.

"Ben is blij dat hij daar samen met zijn gezin is. Dat was aanvankelijk ook het plan, dus ze hebben ervoor gekozen dat zo te houden."

De twee maakten ongeveer drie weken geleden bekend, na een huwelijk van tien jaar, uit elkaar te gaan. Volgens de insider hebben de twee sterren geen haast om hun scheiding officieel aan te vragen. "Ze willen zich nu vooral concentreren op hun gezin."

Zaterdag werden Affleck en Garner, apart van elkaar, nog gespot door fotografen. Op de foto's die van de twee zijn gemaakt, was duidelijk te zien dat de acteur en de actrice hun trouwring nog om hadden.