Bobbi Kristina Brown krijgt haar laatste rustplaats naast haar moeder Whitney Houston. Brown, die zondag op 22-jarige leeftijd stierf, wordt naast Houston begraven.

 Dat meldt Entertainment Tonight op basis van een ingewijde.

Volgens de ingewijde vindt de uitvaart zeer waarschijnlijk donderdag plaats in Atlanta, waar Brown stierf. Vervolgens wordt haar lichaam naar New Jersey overgebracht, waar het ter aarde wordt besteld.

Houston, die in februari 2012 overleed, ligt naast haar vader begraven op het Fairview Cemetery in Westfield, New Jersey.

Coma

Bobbi Kristina was achttien jaar toen haar moeder stierf. Houston werd bewusteloos aangetroffen in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel in Los Angeles. Bobbi Kristina was destijds ook in het hotel. In de lobby zou ze zo hysterisch hebben gereageerd op de dood van haar moeder dat ze naar het ziekenhuis moest.

In januari werd Bobbi Kristina bewusteloos in haar bad gevonden, waarna ze in coma raakte. Zondagavond stierf ze in een hospice in Atlanta. De politie heeft besloten nog een officiële autopsie te willen doen op het lichaam van de 22-jarige.