Kourtney Kardashian is er nog niet uit of ze haar vriend Scott Disick, de vader van haar drie kinderen, nog een kans wil geven. "De deur is wat haar betreft nog niet helemaal dicht", vertelt een bron aan People.

"Ze heeft nog geen definitief besluit over hem genomen. Ze leeft nu van dag tot dag", weet de ingewijde. Er gaan al even geruchten dat de realityster en haar vriend uit elkaar zijn, maar daar hebben de twee sterren nog niet op gereageerd.

Wel werd Kardashian onlangs gespot terwijl ze spullen van Disick uit hun huis haalde. "Maar ze heeft nooit gezegd dat ze hem nooit meer wil zien."

Kardashian en Disick werden afgelopen week voor het eerst sinds de geruchten rond hun breuk samen gezien. De twee gingen samen met hun kinderen lunchen. Ook zou Kardashian deze week zijn gezien bij een echtscheidingsadvocate. Naar verluidt wil de realityster via de rechter volledig ouderlijk gezag over de drie kinderen krijgen.

Eng

De ingewijde laat het blad ook weten dat Kardashian het een 'eng' idee vindt om als alleenstaande moeder door het leven te gaan. "Er is een grote kans dat de zus van Kim Kardashian alleen verder gaat en dat is spannend voor haar. Eigenlijk deed zij al het meeste werk in huis en voor de kinderen, maar nu is ze zometeen misschien echt een alleenstaande moeder van drie kinderen."

Het zou al een hele tijd niet goed gaan tussen Kardashian en haar vriend, die overigens niet getrouwd zijn. Een drankprobleem van Disick zou daar onder meer de reden van zijn. Ook zijn heftige feestgedrag viel al eerder niet in goede aarde bij de moeder van zijn kinderen.

Positief

Disick heeft voor het eerst sinds de geruchten van zich laten horen. Bij een bezoek aan een club in Las Vegas vertelde Scott dat hij momenteel van dag tot dag leeft, schrijft Us Weekly.

"Met alles wat er nu gaande is, is het belangrijk dat ik een beetje positief blijf", antwoordde Disick op de vraag van journalisten hoe het met hem gaat.

Een bron laat het blad weten dat Disick zich erg rustig gedroeg tijdens het avondje stappen, waar hij overigens een flink bedrag voor kreeg. "Hij hield zich erg afzijdig", aldus de insider. Scott zou de hele avond ook met een fles water rond hebben gelopen en weinig aandacht hebben besteed aan vrouwelijke fans.