Het lijkt er sterk op dat Katy Perry via Twitter heeft gereageerd op de ruzie tussen Taylor Swift en Nicki Minaj. En daarbij laat ze blijken geen fan van Swift te zijn.

Perry noemt de reactie van de Bad Blood-zangeres "ironisch".

"Ik vind het ironisch om het argument van 'vrouwen tegen elkaar op te zetten' te gebruiken terwijl je zelf ontzettend binnenloopt op het neerhalen van een vrouw...", schreef Perry woensdagavond.

Swift's hit Bad Blood gaat over een conflict dat ze heeft gehad met een andere vrouw in de entertainmentindustrie. Hoewel ze nooit heeft onthuld over wie ze het precies heeft, gaat het gerucht dat Katy Perry onderwerp van het nummer is.

Swift kreeg maandagavond het grootste aantal nominaties voor de MTV Video Music Awards. Daarop twitterde Nicki Minaj dat je een nominatie krijgt wanneer je in je video vrouwen met slanke lichamen viert.

Conflict

Hoewel de rapper later ontkende dat ze op Swift doelde, voelde deze zich aangesproken en reageerde: "Het is niets voor jou om vrouwen tegen elkaar op te zetten."

Ondertussen heeft Whoopi Goldberg juist kritiek geuit op het argument van Minaj. "Beyoncé krijgt nominaties en wint vaak. Je kan niet zeggen dat het om magere meiden gaat. Niet dat ik iets tegen Beyoncé heb maar dat is een vrouw met een vol figuur."