Chris Brown neemt het zekere voor het onzekere na de inbraak in zijn huis, een week geleden. Hij heeft besloten enkele gewapende beveiligers in te huren.

Dat meldt TMZ woensdag. 

De rapper wordt momenteel 24 uur per dag beschermd door de gewapende mannen. Brown heeft het gevoel dat enkele vrienden van hem banden hebben met gewelddadige groepen. 

De politie vermoedt dat de 'vrienden' die de zanger hebben bestolen, af wisten van de financiële situatie van Brown en daardoor precies wisten wanneer ze moesten inbreken. De heren zouden geweten hebben wanneer er contant geld in zijn kluis zat.

Gewelddadige groep

Daarnaast denkt de lokale politie dat de gewelddadige groep de 'Bloods' betrokken waren bij de diefstal. De politie zou er een specialist opgezet hebben om dat vermoeden uit te zoeken.

Brown zou al bezig zijn met het verbreken van banden met een aantal vrienden, omdat hij hen niet meer kan vertrouwen.

De vier mannen braken woensdag 15 juli in, waarbij ze de tante van de zanger bedreigden met een vuurwapen en opsloten in een kast. In totaal zou er voor zo'n 46.000 euro aan contant geld zijn gestolen en daarnaast zouden waardevolle spullen zijn meegenomen.

Vast

Ook kwam woensdag het bericht dat Brown tegengehouden is door de douane van de Filipijnen. De rapper is in het land wegens een concert, maar heeft ook nog een rekening openstaan. Deze is niet betaald door Brown, waardoor de muzikant nog steeds vast zit.