Sabia Engizek en Rafael van der Vaart verwachten een kindje en zijn niet uit elkaar. Engizek maakt persoonlijk een einde aan alle geruchten.

Dat zegt de 37-jarige in gesprek met Privé. Het nummer met het interview is woensdag verschenen.

Eerder meldde onder andere weekblad Story dat de voetballer en zijn vriendin een kind verwachten en nu bevestigt Engizek het nieuws.

Slapeloze nachten

In de afgelopen weken meldden verschillende media dat het stel uit elkaar zou zijn. Ook NU.nl nam dat nieuws, op basis van een uitspraak van een familielid van Van der Vaart, over. Reden voor Engizek om zelf haar verhaal te doen.

"Ik heb mezelf een tijd geleden voorgenomen niet meer te reageren op wat ik hoor en lees over mezelf en over mij en Rafael", zegt Engizek tegen Privé

"In het begin van onze relatie had ik slapeloze nachten over wat er allemaal beweerd werd, maar die tijd heb ik achter me gelaten."

Stress vermijden

"Ik besefte dat het beter was voor Raf, voor mij en onze schatjes van kinderen. En niet in de laatste plaats voor mijn gezondheid. Zeker op dit moment. Stress moet ik vermijden."

Op het moment van het interview is Engizek elf weken zwanger. Van der Vaart en Engizek moesten eind 2013 een miskraam verwerken.