Bobbi Eden heeft Dinand Woesthoff gewaarschuwd voor een nieuwe reclame voor webcamseks langs de weg. De twee stonden begin juli nog tegenover elkaar in de rechtbank over een soortgelijke kwestie.

"Beste Dinand. Zou je zo vriendelijk willen zijn de komende twee weken niet langs de A4, A5, A12 en N9 te willen rijden?", schrijft de pornoster op sociale media.

Via Twitter deelt ze een foto van de reclame, waarop Kelly van der Veer in lingerie te zien is, terwijl ze een regenboogvlag vasthoudt.

Begin juli kreeg Woesthoff van de rechter gelijk over een billboard langs de A4 waarop Eden webcamseks aanprees. De voormalig zanger van Kane wilde dat de reclame verboden werd. "Hoe kan het zijn dat wij als ouders van jonge kinderen moeten gaan uitleggen wat webcamseks is naar aanleiding van een billboard langs de snelweg?"

Terughoudender

Het College van Beroep was het met Woesthoff eens en oordeelde dat het bedrijf voortaan op terughoudender wijze moet adverteren als het weer voor billboards kiest. Het bedrijf moet rekening houden met de goede zeden en de rechten van anderen.

Woesthoff heeft nog niet gereageerd op de nieuwe reclame.