Lucille Werner werd naar eigen zeggen meerdere malen door Playboy gevraagd om in een naaktreportage model te staan. De presentatrice twijfelt echter of ze ooit overtuigd raakt zo'n dergelijke onderneming aan te gaan.

"Playboy heeft me in het verleden al meerdere keren gevraagd of ik naakt wilde poseren. Maar hun verzoeken sloten niet aan bij wat ik op dat moment deed en zodoende had het voor mij geen toegevoegde waarde", zegt Werner in gesprek met Veronica Magazine.

Veronica Magazine vroeg de presentatrice of ze voor een miljoen euro uit de kleren zou gaan. 

"Zeg nooit nooit, maar ik weet ook niet of ik me heen kan zetten over het oncomfortabele gevoel waarmee ik zo’n naaktshoot nu associeer. (..) Dat miljoen verdien ik liever door in te haken op mijn eigen vindingrijkheid. Hoe is het bijvoorbeeld mogelijk dat garnalen in deze moderne tijd nog steeds met de hand gepeld worden? Als ik een volautomatische garnalenpelmachine kan uitvinden, zou ik stinkend rijk worden."

Luxe

In het interview stelt Werner het financieel 'prima voor elkaar' te hebben. 

"Toch zie ik geld vooral als een middel waarmee ik mijn huis kan betalen en waarmee ik in leven blijf. Het is handig om luxe op vakantie te kunnen gaan, maar geld is nooit een enorme drijfveer. Aan het einde van de rit, op je sterfbed, is het veel boeiender om te kunnen praten over de hoeveelheid herinneringen die je hebt opgebouwd dan over je dikke, vette bankrekening."