De nu nog ongeboren baby van Louis Tomlinson zal hem ongeveer veertien miljoen euro gaan kosten. De zanger moet zo'n 20.000 pond (29.000 euro) per maand gaan betalen.

Dat schrijft Mirror zaterdag.

Tomlinson moet de maandelijkse bijdrage betalen totdat zijn kind achttien is geworden.

De 23-jarige One Direction-zanger legt daarnaast ook nog een hoop geld neer om een huis voor Briana Jungwirth, de moeder van zijn kind, te kopen.

Hij zou een huis aan het zoeken zijn in een goed beveiligde omgeving in Los Angeles. Daar zou een bescheiden huis al snel vier miljoen pond (5,7 miljoen euro) kosten

Verantwoordelijkheid

Een bron zegt dat Tomlinson ondanks de kosten erg blij is met de komst van de baby. "Hij kan niet wachten om vader te worden." Dat hij geld moet betalen, zou hij niet zo erg vinden. "Hij neemt zijn verantwoordelijkheid." 

Volgens de bron doet de zanger er alles aan om de omgeving "vierentwintig uur per dag goed beveiligd te krijgen". "Hij is het eerste One Direction-lid dat vader wordt. Daarom gaat hij er alles aan doen om het goed te regelen."

Volgens berichten zou de moeder van het kind, Jungwirth, momenteel geen baan hebben. Ze woont bij haar moeder, stiefvader en stiefbroer. "Briana zat altijd een beetje krap bij kas, dus dit zal haar leven veranderen", aldus een bron.

Tomlinson en Jungwirth leerden elkaar eerder dit jaar kennen door wederzijdse vrienden. De twee hebben volgens bronnen geen relatie, maar zijn wel goede vrienden.