Rita Ora en haar vriend Ricky Hilfiger hebben een punt achter hun relatie gezet. De twee zouden hun drukke werkschema's niet goed kunnen combineren.

Dat schrijft Daily Mail zaterdag. 

Een bron dichtbij de zangeres bevestigt aan de website dat de popster steun zocht bij goede vrienden, nadat zij en haar vriend "vriendschappelijk" hadden besloten uit elkaar te gaan. Ora was een jaar samen met Hill, de 25-jarige zoon van Tommy Hilfiger.

De bron vertelt: "Rita en Ricky zijn dit keer voorgoed uit elkaar. Ze zijn als vrienden uit elkaar en hebben samen de beslissing gemaakt om ermee te stoppen vanwege hun drukke werkschema's."

"Ze hadden een tijdje een stoplichtrelatie. Hij woont en werkt vooral in Los Angeles, zij in Londen. Nu ze ook nog jurylid van X Factor is en haar nieuwe album eraan komt, zal ze daar ook de rest van het jaar blijven. Maar hij zit ook vast aan zijn muziekcarrière en modelijn, aan de overkant van de oceaan."

Afleiding

Een andere bron bevestigt het nieuws ook. "Ze hebben allebei geprobeerd om hun relatie goed te laten werken, maar hun werkschema's maakten het erg moeilijk. Ze zijn op een goede manier uit elkaar gegaan en blijven vrienden."

"Rita krijgt veel steun van haar vriendinnen. Haar drukke X Factor-schema en het afmaken van het nieuwe album zorgden er ook voor dat ze haar problemen even opzij kon zetten. Ze kon zich echt even focussen op werk. Het is een fijne afleiding."