Topmodel Gigi Hadid, die momenteel een relatie zou hebben met Joe Jonas, is weer gezien met haar ex-vriend Cody Simpson. De twee zouden het samen erg gezellig hebben gehad.

Dat meldt New York Post zaterdag. 

"Ze waren de hele nacht samen en zaten met z'n tweeën op een bank, bijna bovenop elkaar", aldus een bron. "Ze waren erg intiem en kusten elkaar meerdere keren. Gewoon liefdevol, geen heftige zoensessies." 

Een andere bron zegt geen kus gezien te hebben, maar vertelt dat het koppel meedeed met het optreden van een muzikant. Hadid zou volgens de bron gekeken hebben naar Simpson, die "vol overgave meedanste".

Blonde vrouw

Een woordvoerder van het model vertelt de website: "Gigi en haar ex gaan als vrienden met elkaar om en hebben kort met elkaar gepraat. Cody was samen met een andere, blonde vrouw." Simpson zou herhaaldelijk gezegd hebben: "Ik hou van mijn ex-vriendin, dat zal ik altijd blijven doen."

De volgende nacht was Hadid met Joe Jonas bij een feest in een club. De twee hebben niet officieel bevestigd dat ze een relatie hebben, maar worden de laatste tijd veel samen gezien. "Ze waren heel schattig samen en knuffelden en zoenden de hele avond", aldus een bron. "Ze waren het eerste koppel dat samen de dansvloer opging."