Ferry Doedens moet op zoek naar nieuw management. Het artiestenbureau dat Ferry Doedens vertegenwoordigde, heeft de samenwerking met de acteur beëindigd. Dat laat een woordvoerder weten aan NU.nl. 

"Wij zijn gestopt wegens een verschil van inzicht qua management voor nu en in de toekomst", aldus de woordvoerder. " Wij hebben heel fijne tijden gehad de afgelopen vijf jaar en wensen Ferry veel succes in de toekomst." 

Het artiestenbureau was al gestopt met de vertegenwoordiging van de acteur voor hij gedwongen moest vertrekken bij Endemol. "Het ontslag maakt alleen de timing slechter, maar was niet de aanleiding." 

De acteur is "voorlopig niet bereikbaar" voor commentaar. Doedens heeft ook al een paar dagen niets laten horen op sociale media, terwijl hij voordien regelmatige berichten plaatste. Zijn laatste Twitterbericht is van 14 juli. 

Afspraken

Het ontslag van Doedens werd donderdagavond bekendgemaakt. Endemol, dat de soapserie voor RTL 4 produceert, heeft Doedens aan de kant gezet omdat hij afspraken niet zou nakomen. "Hierdoor kwamen de opnames van GTST meermaals in het gedrang", stond te lezen in een verklaring. 

De 25-jarige acteur is nog tot de kerst te zien als Lucas Sanders is de serie.