Yolanthe Sneijder-Cabau en haar echtgenoot Wesley Sneijder vieren vrijdag hun vijfjarig huwelijksjubileum op Ibiza. In het bijzijn van vrienden en familie houdt het stel een feestje bij het ouderlijk huis van de presentatrice.

Over het feest zijn weinig details bekend, Sneijder-Cabau (30) houdt sinds de bekendmaking van haar zwangerschap haar sociale media-kanalen niet meer bij.

In een column voor Grazia vertelt de presentatrice nog wel dat ze een witte jurk zal dragen, die "heel sexy" is. "Met doorschijnend kant aan de zijkant van mijn buik dat doorloopt naar mijn benen, zodat je die er een beetje doorheen ziet."

De jurk is ontworpen door Mary Borsato, die vijf jaar geleden zes verschillende japons ontwierp voor het huwelijk van de 31-jarige voetballer van Galatasaray en de actrice.

Bekende Nederlanders

Onduidelijk is of de vele bekende Nederlanders die ook op het eiland verblijven aanwezig zullen zijn bij het feest vrijdag. Patty Brard laat aan AD weten van de partij te zijn.

Vijf jaar geleden gaf het stel in Toscane, Italië in april een driedaags huwelijkfeest, waarbij niet alleen vrienden en familie waren uitgenodigd, maar ook een grote groep journalisten aanwezig mocht zijn.

Het koppel verwacht in september hun eerste kindje te verwelkomen. Sneijder heeft al een zoon uit een eerder huwelijk.