50 Cent is in totaal de schuldeisers ruim 25 miljoen euro verschuldigd.

Dat meldt Page Six vrijdag.

Zo moet de rapper onder anderen zijn grootvader ongeveer 1.600 euro betalen. Daarnaast heeft hij een schuld staan bij onder andere automerk Bentley, creditcardbedrijf American Express en een stylist. Eerder werd al bekend dat Curtis Jackson, zoals 50 Cent eigenlijk heet, maar liefst 49 mensen moet terugbetalen.

De rapper moest maandag voor de rechter verschijnen omdat hij vijf miljoen dollar schadevergoeding moet betalen aan een vrouw van wie hij een seksfilmpje online had gezet om een vriend van haar belachelijk te maken. Kort daarna vroeg hij faillissement aan. Enkele maanden eerder deed hij hetzelfde om zijn bokspromotiebedrijf te redden.

Bevroren

In december van vorig jaar werd al bekend dat de persoonlijke bankrekening van Jackson was bevroren. De rapper kon geen geld meer opnemen van de rekening, omdat hij nog 17,2 miljoen dollar (13,9 miljoen euro) aan een bedrijf moest betalen.

50 Cent moet het bedrag aan Sleek Audio betalen, nadat het bedrijf hem had aangeklaagd. Sleek Audio claimde dat de rapper het design van hun koptelefoon had gestolen voor zijn eigen koptelefoons.

De rechtbank was het eens met Sleek Audio en verplichtte 50 Cent 17,2 miljoen dollar te betalen.

Video: 50 Cent failliet verklaard