Cara Delevingne is biseksueel en heeft dat altijd al gezegd. "Mijn seksualiteit is geen fase", zegt het model in een interview met The New York Times. 

Delevingne deed vorige maand een boekje open over haar liefdesleven in de Amerikaanse editie van modeblad Vogue. Daarin werd de suggestie gewekt dat de relaties die het model met vrouwen heeft een fase zou zijn. 

"Mijn seksualiteit is geen fase", zegt de Britse in de krant. "Ik ben wie ik ben." Het model is verliefd op zangeres St. Vincent. De liefde leidt ook tot betere prestaties op het witte doek. Delevingne is binnenkort te zien in het drama Paper Towns.

"Verliefd zijn helpt, weet je. Als je verliefd bent op iemand, kun je met die persoon zijn alsof er niemand anders in de ruimte is. Acteren werkt ook zo", vertelt ze. De 22-jarige hoopt net als Charlize Theron haar modellencarrière te kunnen verruilen voor een carrière in Hollywood. 

"Als ik nou gewoon doorga en het heel goed doe, ik hoop dat ik dat kan, dan hoop ik dat mensen me meer filmrollen geven en ik een Oscar win."