De ex-vriendin van Louis Tomlinson, Eleanor Calder, heeft geen moeite met het feit dat de One Direction-zanger binnenkort vader wordt. 

Daily Star meldt dat Calder op de hoogte is van de zwangerschap van Briana Jungwirth, een vriendin van Tomlinson, en er vrede mee heeft.

De zanger zou zijn ex-vriendin, met wie hij tot maart dit jaar een relatie heeft gehad, zelf op de hoogte hebben gebracht van zijn aanstaande vaderschap. Toen het nieuws dinsdag naar buiten kwam, was Calder er al bekend mee.

People schrijft ook dat Jungwirth haar huis in Los Angeles even is ontvlucht. Nadat het nieuws bekend werd, verzamelde zich namelijk veel pers bij haar huis. "Ze is even niet thuis, ze is erg gesteld op haar privacy", vertelt een bron aan het blad.

Rustige zwangerschap

"Iedereen hoopt dat ze een rustige zwangerschap kan hebben. Dat is heel belangrijk voor haar." De twee hebben overigens geen relatie, People schrijft dat de twee hele goede vrienden zien en uitkijken naar de komst van hun kindje.

Eerder deze week meldden verschillende websites dat Tomlinson voor de eerste keer vader wordt. De zanger heeft zelf overigens nog niet gereageerd op het nieuws.