Ariana Grande moet toch vrezen voor een vervolging wegens het 'donutincident', dat een week geleden gebeurde. De eigenaar van de donutwinkel klaagt de zangeres aan.

Dat vertelt hij bij de Amerikaanse radiozender Kiss 92.5.

Eigenaar Joe Marin laat weten dat hij, in tegenstelling tot eerdere berichten, de 22-jarige zangeres wel gaat aanklagen. "Ik las afgelopen week dat ik haar niet zou aanklagen, maar ik heb werkelijk geen idee waar die citaten vandaan komen."

Marin is zeer ongelukkig met de "reputatieschade" die Grande de winkel heeft aangericht. Door het incident kreeg de zaak een waarschuwing van de Amerikaanse gezondheidsinspecteur. Marin vertelt dat hij het eten open op de toonbank had liggen en dat mag niet. "We hebben dit inmiddels opgelost."

Niet gekocht

Grande (22) was vorige week samen met haar achtergronddanser in Lake Elsinore in een donutwinkel. Beveiligingscamera's legde vast hoe de zangeres stiekem aan een aantal donuts likte, maar deze niet kocht.

Het filmpje legde ook geluid vast, waarop te horen was dat Grande zei Amerika te haten. De zangeres bood afgelopen week al twee keer haar excuses aan voor haar gedrag.

Video: Ariana Grande biedt excuses aan voor donutincident