Patricia Paay (66) heeft een middag met haar ex-man Adam Curry (50) gespendeerd. Ze plaatste vervolgens een foto van hen twee samen op Facebook.

Op de foto lachen zowel Paay als Curry, met op de achtergrond een Amsterdamse gracht.

Het is niet de eerste keer dat de 66-jarige Paay met haar ex-partner afspreekt. Sinds de breuk tussen Curry en Micky Hoogendijk heeft de tv-diva een keer eerder een avond doorgebracht met haar ex-man. Ze hebben toen het 'urenlang over van alles en nog wat gehad'.

"Ik vond het heel lief dat hij sorry heeft gezegd", vertelde Paay, die in 2009 van Curry scheidde. "Het was zomaar pats boem, voorbij", aldus Paay. Ook daarvoor heeft Curry volgens de tv-diva zijn excuses gemaakt. 

Geen hereniging

Een nieuwe romance tussen de twee zit er niet in, zegt Paay tegen Bekende Buren.

De twee trokken flink de aandacht toen ze samen het Amsterdamse Apollo Hotel binnenstapten om te lunchen, vertelt de zangeres. "Het hele restaurant stond gelijk op zijn kop. André van Duin zat er ook, maar niemand had op dat moment nog belangstelling voor hem."

Paay zegt dat zij en Curry weer goed met elkaar kunnen opschieten. "Maar het is helemaal geen begin van ook maar iets, dat op een relatie lijkt. Welnee, dat is en blijft verleden tijd."