Louis Tomlinson (23) wordt binnenkort vader. Briana Jungwirth, een vriendin van het One Direction-bandlid zou in verwachting zijn.

Dat meldt People.

"Louis is blij en hij vindt het heel erg spannend dat hij vader wordt. Hij weet zeker dat zijn vriendin een goede moeder zal zijn", vertelt een vriend van het stel aan People.

De zwangerschap zou aanvankelijk wel een verrassing zijn geweest. "Maar Louis en Briana zijn hele goede vrienden en dit heeft ze alleen maar dichter bij elkaar gebracht."

Tomlinson en Jungwirth leerden elkaar eerder dit jaar kennen door wederwijdse vrienden. De zanger zou Jungwirth hebben beloofd er altijd voor haar te zijn.

Geen relatie

"Hij wil een betrokken vader zijn." Tomlinson zou al hebben gekeken naar een huis in Los Angeles, daar woont zijn vriendin, zodat hij dicht bij haar in de buurt kan zijn. De bron benadrukt dat de twee geen relatie hebben. "Ze zijn allebei heel erg blij en hoewel ze geen relatie hebben, is hun vriendschap heel erg sterk en kijken ze uit naar de komst van hun kindje."

De families van Tomlinson en Jungwirth zouden elkaar zo'n twee weken geleden hebben leren kennen. Zij zouden ook blij zijn met de komst van hun kleinkind. "De families kunnen het goed met elkaar vinden. Ze vinden het allemaal spannend maar steunen hun kinderen." Volgens de ingewijde is Jungwirth een rustig meisje die niet uit is op een relatie met een beroemdheid.

Tomlinson verbrak eerder dit jaar zijn relatie met Eleanor Calder, de twee waren sinds 2011 samen. Maar door het drukke schema van de zanger zagen de twee elkaar nog maar weinig.