Ondanks dat Martijn Krabbé de volledige voogdij over zijn vier kinderen heeft, kiest zijn dochter Michelle ervoor om bij haar moeder Amanda Beekman te wonen.

Dat vertelt Beekman aan Story.

"Ze had het er constant over dat ze bij mij wil zijn, en dat ze hier in Brabant naar school wil. Aanvankelijk ging ik er niet in mee. Ik heb altijd in het belang van de kinderen gehandeld", vertelt ze.

"Ik was het er ook mee eens dat het beter was als de kinderen bij Martijn zouden blijven, dat ze in hun eigen huis konden blijven wonen, in de buurt van hun school, sportclubs en vrienden en vriendinnen."

Michelle bleef er echter op hameren dat ze bij haar moeder wilde gaan wonen. "Ze bleef zeggen dat het haar niets uitmaakt dat ze niet in haar vertrouwde omgeving woont. Ze liet er geen twijfel over bestaan dat ze bij mij wil wonen. Ik heb contact met Martijn gezocht, want dit was echt iets waar we over moesten praten."

Samen besloten

"In het belang van Michelle hebben we daarom samen besloten dat het beter is dat ze bij mij komt wonen", vervolgt Beekman.

"Martijn zei dat hij ook al aan Michelle had gemerkt dat ze mij enorm mist. Michelle was dolblij. Ze was ook erg blij dat papa en mama het met elkaar eens waren."

Momenteel ziet de ex-vrouw van Krabbé de rest van haar kinderen alleen in het weekend. "Mijn deur staat hier wagenwijd voor ze open."

Huwelijk

Meer dan een jaar geleden, in maart 2014, kondigden Martijn Krabbé en Amanda Beekman aan te gaan scheiden. Twee weken later werd de ex van de presentator gezien terwijl ze zoende met een, toen nog, onbekende man, die later Harrie Kolen bleek te zijn. Ze gaan deze zomer trouwen.