Kylie Jenner en The Hunger Games-actrice Amandla Stenberg hebben ruzie gekregen over het kapsel van eerstgenoemde en hun gezamenlijke vriend Jaden Smith.

Jenner deelde zondag op Instagram een foto van zichzelf waarop ze haar bruine haar in vlechtjes draagt. Daarop kreeg ze direct veel commentaar van fans die vinden dat deze haarstijl eigenlijk meer iets is voor donkere mensen.

Zo dacht Stenberg er blijkbaar ook over. "Als je je zwarte eigenschappen toe-eigent maar erin faalt je positie te gebruiken om zwarte Amerikanen te helpen door de aandacht te trekken naar je haar in plaats van naar politiegeweld of racisme", schreef de 16-jarige actrice volgens Us Weekly als opmerking onder de foto.

Jenner reageerde daarop geïrriteerd: "Boos als ik het niet doe, boos als ik het wel doe... Waarom ga je niet naar Jaden ofzo."

Het 17-jarige halfzusje van Kim Kardashian verwees daarmee naar Jaden Smith, de zoon van Will Smith. Eerder gingen er geruchten dat Jenner verkering met hem zou hebben. In mei nam hij echter Stenberg mee naar het eindejaarsbal van zijn school.