Voormalig One Direction-zanger Zayn Malik trakteerde zijn vriendin op een weekend weg voor haar verjaardag. Malik en zijn vriendin Perrie Edwards deelden verschillende foto's van hun romantische uitje.

Dat schrijft Mirror.

Malik schreef bij een foto van zichzelf en zijn vriendin: "Fijne tweeëntwintigste verjaardag Perry." Later plaatste Edwards een foto van zichzelf aan een dinertafel met rode rozen.

De Little Mix-zangeres was al wel een beetje op de hoogte van Maliks plannen, zo vertelde ze in een eerder interview. "Zayn heeft een grote verrassing voor mijn verjaardag. Hij heeft me mijn outfit gestuurd, hij stuurde ook schoenen en een auto. Het is allemaal best wel spannend."

De relatie van de twee ging eerder dit jaar door zwaar weer, toen Malik met een andere blondine op de foto werd gezet. Ook kwam Edwards onder vuur te liggen, omdat ze de reden van Malik's vertrek uit One Direction zou zijn. Dat heeft ze altijd ontkend: "Zayn is zelf iemand die zijn eigen beslissingen neemt." De zangeres vertelt wel gelukkiger te zijn na zijn besluit om de groep te verlaten.