Ariana Grande likt onbetaalde donuts, intieme foto's van Katja Schuurman uitgelekt, Daphne Deckers op de foto met Britse royals en Dries Roelvink gaat zich concentreren op zijn andere zoon. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Stel je voor: je bent wereldberoemd, tienermeisjes willen je zijn, tienerjongens willen je zoenen en iedereen kent je liedjes. Wat doe je dan op je vrije avond? Je gaat donuts likken waar je niet voor betaald hebt.

Ariana Grande kon haar tong afgelopen week niet in haar mond houden: niet alleen lebberde ze haar achtergronddanser af, ook kregen de gebakjes die voor haar neus op de toonbank lagen het flink te verduren.

Probleem is: als je Ariana Grande bent kun je dat niet doen zonder dat iedereen het weet. Want de beveiligingsbeelden worden doorverkocht aan de hoogste bieder en dus ziet het hele internet hoe ze haar tong op een gebakje legt.

En dat niet alleen, want de term 'America's Sweetheart' moet op zoek naar een nieuwe titeldrager. "Ik haat Amerika en ik haat Amerikanen", valt niet zo lekker bij de trotse inwoners van de Verenigde Staten en dus blijft Ariana haar excuses maar aanbieden.

"Ik heb het gevoel dat ik mijn kans heb gemist oprecht mijn excuses aan te bieden", zegt ze nu in de video. "Het zien van een video waarin je je slecht gedraagd is zo'n harde confrontering. Ik was echt teleurgesteld in mezelf."

Arme Ariana heeft dus echt geleerd van haar fouten. Ze belooft het nooit meer te doen. "Ik wil nooit minder dan een positieve invloed zijn."

Ondertussen heeft de politie besloten zich ook maar te gaan bemoeien met de zaak. Agenten kijken de opnamen nog eens neer om te zien wat er "nu precies aan de hand was." Ja, ja Ariana. Volgende keer gewoon betalen voor die donuts.

'Intieme foto's'

Katja is hartstikke verliefd. Zoenen met Freek, fietsen met Freek, eten met Freek, allerlei media hebben romantische kiekjes van het stel. Shownieuws heeft meer: intieme foto's van Katja en Freek, die om privacy redenen niet getoond mogen worden.

Twee zijn het er, waar we uit kunnen opmaken dat Freek best een beetje harig is, zo weet Patty Brard ons te vertellen. "Om juridische redenen mogen we ze niet laten zien. Maar het is in bed en behoorlijk harig. En zo te zien had hij nog wel één hand over voor een selfiestick."

Hartstikke spannend natuurlijk die foto's, maar zolang wij ze niet kunnen zien, vinden we er eigenlijk maar weinig aan. Volgens Patty moeten Katja en Freek maar wat voorzichtiger worden, want als mama van een kindje is het echt geen goed idee dat er dergelijke foto's van je in omloop zijn.

Katja houdt ondertussen verstandig haar mond en Freek, die eerder nog hartstikke graag wilde vertellen over zijn liefde heeft ook ineens niets meer te melden. Een medewerker van zijn restaurant weet wel nog te melden dat Freek niet iemand is die gezellig seksfoto's gaat delen met zijn vrienden, dus het kan eigenlijk niet anders dan dat Freeks telefoon is gehackt.

Kro-Ncrv, de omroep waar Katja werkt, weet ons wel nog even gerust te stellen: het is echt niet een stunt voor een van haar nieuwe programma's.

Paparazzo

Iedere dag aan de desk bij RTL Boulevard heeft blijkbaar iets doen ontwaken bij Daphne Deckers: ze is nu paparazzo! Oké, nee niet echt, want echtgenoot Richard maakte de foto, maar Daphne is blijkbaar net zo gefascineerd door beroemde mensen als ieder ander.

Want in dezelfde lunchroom als prins William en zijn vrouw Kate, daar MOET een foto van gemaakt worden. Zelfs als dat eigenlijk tegen de regels ingaat, waarin geschreven staat dat het koninklijk paar in privésfeer niet mogen worden gefotografeerd.

Daar trekt Daphne zich niets van aan, die zette zichzelf handig neer voor het paar en liet Richard een foto maken. "Oh, maak gewoon die foto. Daar merken William en Kate niks van... Uh-huh, kijk dat gezicht van haar", schreef Deckers bij de foto.

Relletje hoor, de media dook er keihard op. Maar wat blijkt? Die foto is een jaar oud! #TBT schreef Daphne er nog bij, maar dat vergeten we voor het gemak allemaal maar. 

Daphne heeft de foto inmiddels alweer offline gehaald, maar daar zit het Britse koninklijkhuis vast niet achter, zo wist haar management te melden.

De andere zoon

Met alle rellen rondom Dave Roelvink waren we bijna vergeten dat Dries nóg een zoon heeft: Donny!

Dave is weer helemaal op het goede pad en lekker bezig met zijn dj-carrière en dus kan Dries zich eindelijk concentreren op de jongste Roelvink. Het is "Donny-tijd", zo laat Dries weten.

Hartstikke leuk vindt Donny, want met Dave op de bank hangen is natuurlijk enig, maar met je papa naar de sportschool is eigenlijk ook wel fijn.

"De laatste tijd heb ik hem wat minder aandacht gegeven, ook omdat ik me zorgen maakte om Dave. Met Donny gaat het eigenlijk heel goed", aldus Dries.

Donny gelukkig, Dries gelukkig, Dave gelukkig? Ja joh, helemaal. Want nu Dries zijn oudste zoon niet meer op de lip zit kan Dave lekker zijn eigen gang gaan. En wat doet Dave dan? In bed liggen met fans natuurlijk!

"Gewoon een beetje scharrelen, maar een relatie met een fan zal niet zo snel gebeuren", top Dave, als je het maar veilig doet.