Daphne Deckers is tijdens het Wimbledon-tennistournooi stiekem op de foto gegaan met Prins William en zijn echtgenote Kate Middleton, de presentatrice plaatste de foto op sociale media, maar verwijderde hem ook weer.

De presentatrice plaatste een foto van haarzelf op Instagram, gemaakt door haar man Richard Krajicek, waarop het Britse paar op de achtergrond te zien is. 

De reden waarom de foto offline is gehaald, is niet bekend. Het management van de presentatrice zegt dat de foto een jaar geleden ook al eens via sociale media is verspreid.

Verboden

Op de foto is te zien dat Middleton in de camera kijkt. Het is verboden om foto's te maken van het koninklijk paar in privésfeer. Alleen tijdens officiële gelegenheden mogen leden van het koninklijk huis worden gefotografeerd.

"Joh, maak gewoon die foto. Daar merken William en Kate niks van", schrijft Deckers bij de foto.

Aan radiozender 100% NL laat Krajicek weten dat de foto al zeker een jaar oud is. "Dit jaar was Daphne tijdens Wimbledon aan het werk, dus ik zat met een vriend in de Royal Box." Volgens de oud-tennisser is het toeval dat het koppel op de foto staat. "Wij zaten gewoon thee te drinken. Dat zij op de achtergrond zitten, kan ik ook niets aan doen."