De politie in het Amerikaanse Lake Elsinore onderzoekt het incident waarbij popster Ariana Grande aan donuts likte in een winkel, waarna ze de gebakjes weer terug legde. 

Agenten bekijken de opnamen van de beveiligingscamera's om te zien wat er nu precies aan de hand was.

Volgens eerdere berichten stond Grande met een achtergronddanser in een donutzaak en daagden ze elkaar uit om eraan te likken en ze dan weer terug te leggen.

De 22-jarige medewerkster van de zaak zag dat de zangeres en haar vriend de donut niet kochten. Ze noemde dat 'walgelijk'.

'Amerika haten'

In de video is ook te zien dat Grande zegt Amerika te haten. Ze kreeg daar veel kritiek op en heeft inmiddels haar excuses aangeboden via social media. "Ik ben er extreem trots op een Amerikaan te zijn en ik heb altijd duidelijk gemaakt dat ik van mijn land hou", aldus Grande.

Ze schrijft verder dat haar opmerking uit de context gehaald is. Ze wond zich op dat moment op over hoe ongezond Amerikanen eten. "Het feit dat de Verenigde Staten het hoogste percentage kinderen met overgewicht heeft, zit mij dwars. We moeten meer doen om onszelf en onze kinderen te onderwijzen over het gevaar van te veel eten en het vergif dat we in onze lichamen stoppen."