Ben Affleck heeft naar verluidt meerdere malen zijn vrouw Jennifer Garner om vergiffenis gevraagd, nadat hij had opgebiecht vreemd te zijn gegaan.

Dat meldt een vriendin van Garner woensdag aan Us Weekly.

Eerder meldden ingewijden dat de actrice genoeg had van het gedrag van haar partner. Vooral zijn drink- en gokgedrag zouden haar te veel zijn geworden. Volgens de vriendin blijkt er meer aan de hand te zijn. "Ben heeft toegegeven dat hij vreemd is gegaan", aldus de bron.

"Ze heeft hem uiteindelijk vergeven. Jennifer heeft meerdere malen overwogen hem te verlaten, maar alsnog zijn ze tot vorige week bij elkaar gebleven. Jennifer dacht vooral aan de kinderen."

Niet vreemdgegaan

Een bron dichtbij Affleck meldt echter het tegenovergestelde. "Ben is hoe dan ook niet vreemdgegaan", aldus een kennis van de acteur.

"Dit is voor hem gewoon een hele moeilijke periode. Gelukkig heeft hij zijn moeder en zijn beste vrienden nog."

Langdurige geruchten

Het sterrenkoppel gaf ruim een week geleden aan als vrienden uit elkaar te gaan en benadrukte dat ze samen voor hun kinderen blijven zorgen. De scheiding volgde op langdurige geruchten rond de breuk tussen de twee. Affleck en Garner waren tien jaar getrouwd en hebben samen drie kinderen: Violet (9), Seraphine (6) en Samuel (3).

Op dinsdag 7 juli werd Affleck nog zonder trouwring gezien; Garner werd woensdag wel gezien met een trouwring om haar vinger, aldus OK! Magazine.