MALIBU/LONDEN - Tieneridool Britney Spears gaat trouwen en dat mag gevierd worden ook. Voor haar vrijgezellenfeestje komend weekeinde heeft de popster een slordige 50.000 dollar uitgetrokken. Dat meldde het Britse persbureau Ananova maandag.

Britney (22) laat haar luxueuze optrekje in Malibu ombouwen tot een 'kippenhok', waar genoeg drank aanwezig is om het pand gedurende 72 uur niet te hoeven verlaten. Ze heeft haar acht beste vriendinnen uitgenodigd.

Verloofde Kevin Federline viert zijn hengstenbal naar verluidt in Las Vegas, met zeven vrienden en een koffer met geld. Het paar gaat trouwen in Santa Barbara, Californië.

Madonna let beter op de kleintjes als het op feesten aankomt. Het afgelopen weekeinde gaf zij een verjaardagsfeestje voor haar echtgenoot Guy Ritchie. De huur voor het zaaltje waar feest werd gevierd bedroeg niet meer dan 45 euro. Een onbekend Iers tweemansbandje zorgde voor de muziek. De twintig genodigden kregen geen champagne maar gewoon bier, aldus boulevardblad The Sun.