Miranda Kerr maakt zich zorgen om haar ex Orlando Bloom, die momenteel een wild leven leidt.

Dat vertelt een bron aan OK! Magazine.

Het Australische model is volgens de bron "allang" over Bloom heen, maar ze is meer bezorgd over het gebrek aan aandacht van de vader aan hun zoon Flynn. "Miranda denkt dat Orlando uiteindelijk ontspoort, maar ze kan gewoonweg niets doen."

Bloom is de laatste tijd veel aan het uitgaan en dat doet het model pijn. "Ze leest veel negatieve berichten over hem en ze hoopt dan ook dat het ophoudt", vervolgt de ingewijde. "Het is niet zo dat ze jaloers is, maar sinds hij zijn carrière aan het oppakken is gaat het mis."

Nieuwe liefde

Met Kerr gaat het ogenschijnlijk goed. Het model werd onlangs zoenend gezien met Evan Spiegel, de oprichter van Snapchat. De 32-jarige Australische en de 25-jarige ondernemer, die onlangs door Forbes de jongste miljardair ter wereld werd genoemd, waren uit eten in de Californische plaats Venice. Aan tafel ging het er volgens ooggetuigen intiem aan toe.

Ook Bloom heeft een nieuwe liefde gevonden. Hij werd een week geleden zoenend gezien met het Braziliaanse model Luisa Moraes. Of Kerr daar moeite mee heeft, is vooralsnog niet bekend.