Nick Gordon is niet schuldig aan het badkuip-ongeluk van zijn vriendin Bobbi Kristina. Ze belandde in coma door drugs, zo stelt hij in een telefoongesprek met een familielid van Brown. 

Dat meldt TMZ

Bobbi Kristina Brown, de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown, werd eind januari bewusteloos gevonden in bad. Ze ligt al een halfjaar in coma. 

Drie weken nadat Bobbi Kristina in het ziekenhuis belandde nam een familielid van Bobby Brown een telefoongesprek met Bobbi Kristina's vriend op. De entertainmentwebsite heeft opnames van het gesprek nu in handen gekregen.

Gordon zegt aan de telefoon: "Ik vertel je de waarheid. Ze had een hoop last van stress en we deden allemaal aan drugs en drank. Ze gebruikte gewoon teveel, echt waar. Ik blijf voor altijd uit de buurt bij badkuipen, dat kan ik je wel vertellen."

Waarheid

De vriend van Bobbi Kristina is zelf een verdachte in de zaak, voor poging tot moord op zijn vriendin. Gordon gaat in het opgenomen gesprek in op die verdenkingen. "Als ze wakker wordt, zal ze de waarheid aan iedereen vertellen. Iedereen zal zich dan heel schuldig voelen."

Het zou momenteel niet goed gaan met Bobbi Kristina. Vorige week werd gestopt met haar behandeling en werd ze van het ziekenhuis overgebracht naar een hospice. Ingewijden vertelden toen ook dat ze elk moment zou kunnen overlijden.