Scott Disick vervalt weer in zijn oude verslavingsgedrag. Hij behaalde het nieuws afgelopen week toen hij in het gezelschap van zijn ex-vriendin werd gezien, maar bronnen zeggen nu ook dat hij weer begonnen is met drinken.

Dat meldt People.

De vriend van Kourtney Kardashian werd onder andere gefotografeerd op een luxe jacht met een biertje in zijn handen. Hij was in het gezelschap van zijn ex Chloe Bartoli en een groep vrienden.

Schaamte

"Hij zit in een spiraal van schaamte op het moment", vertelt een bron. "Hij weet dat hij alles aan het verpesten is en hij weet ook wat hij moet doen. Mensen vertellen hem om naar huis te gaan, dingen uit te praten en te stoppen met zijn gedrag. Hij moet berouw tonen en een stap vooruit zetten, maar hij doet het niet."

De bron zegt ook dat Disick zich schaamt en weet dat hij uiteindelijk verantwoordelijkheid voor zijn acties moet nemen als hij thuiskomt.

Disick en Kardashian hebben de laatste tijd regelmatig ruzie, wegens het feestgedrag van Disick. Hij zou veel drinken en weinig thuis zijn, zo is ook te zien in de realityserie van de familie.

Kliniek

In maart liet de vriend van Kardashian zich nog vrijwillig opnemen in een kliniek, vanwege zijn overmatige alcoholgebruik. Ook vorig jaar belandde hij al in een afkickkliniek. Na een feest voor zijn 31e verjaardag belandde hij in het ziekenhuis omdat hij een overdosis slaappillen had genomen.

Kort daarna zette Kardashian de vader van haar drie kinderen het huis uit vanwege zijn drankgebruik en stelde hem een ultimatum. Hij beloofde haar van de drank af te blijven, maar hij lijkt die belofte niet na te zijn gekomen.