Het gaat na de mysterieuze operatie nog niet goed erg goed met Jessie J, die haar optreden op Rock Werchter dit weekend moest afzeggen. ''Veel mensen vragen hoe het met me gaat vandaag. Ik moet eerlijk zijn, het gaat niet goed. Ik heb veel pijn."

Dat schrijft de zangeres op Instagram

De zangeres werd eerder deze week geopereerd, maar wilde niet zeggen waaraan. Wel vertelde ze dat het niet om haar stem of hart ging.

Over haar herstel zegt ze nu: "Ik werk eraan met de artsen. We hebben allemaal onze momenten en ik neem nu even mijn moment. Mens zijn is waardeloos als je druk bent en je lichaam protesteert. Ik ben hier en doe mijn best niet van me te laten winnen."

Begrip

"Toegeven hoe ik me werkelijk voel, kan bijdragen aan een sneller herstel. Weet dat al jullie begrip, liefde en steun me erg helpt, naast de morfine en de knuffels van mijn moeder."

Jessie J, bekend van hits als Price Tag en Domino, stond op Rock Werchter op zondag geprogrammeerd. The Vaccines zijn nu van het kleinere The Barn-podium verplaatst naar het hoofdpodium. Circa Waves is toegevoegd aan het programma.