Rapper Lil' Kleine is woensdagavond betrokken geweest bij een vechtpartij in Amsterdam. Online zijn donderdag beelden verschenen van de ruzie, waarbij de rapper een aantal klappen heeft gekregen.

In de video, die vrijdag is opgepakt door verschillende media, is te zien hoe de rapper eerst een verbale ruzie heeft met iemand, waarna er over en weer wordt geduwd en geslagen.

Zijn management laat aan NU.nl weten dat Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, het goed maakt. "De schade is zeer beperkt."

"De aanleiding is nog onbekend, maar naar alle waarschijnlijkheid nam Jorik het op voor een meisje", aldus het management van de rapper.

Bekijk de video:

Lil' Kleine heeft momenteel met Ronnie Flex een hit met het nummer Drank & Drugs. De twee rappers hebben veel kritiek gekregen op het nummer, omdat het een slechte invloed zou hebben op tieners.

"Ik ben niet gaan rappen omdat ik een voorbeeldfunctie wil hebben", zei Lil' Kleine daarover tegen het AD. "Ik doe het gewoon omdat ik leuk vind en ik ga niet ineens anders worden omdat er nu zoveel mensen een mening over me hebben."