Nadat Mariah Carey op vakantie werd gezien met haar nieuwe liefde James Pecker, doken er berichten op dat de popster dolgraag met hem wil trouwen.

Bronnen vertellen aan E! News dat het echter voorlopig nog niet aan de orde is.

"Ze hebben het niet over trouwen. Dat is belachelijk", zo oordeelt een ingewijde over de voorbarige berichtgeving. "Ze geniet van zijn gezelschap, maar blijft op haar hoede. De reis is een kans voor haar om hem echt te leren kennen. Ze heeft hem nog niet 100 procent toegelaten."

Wel hebben de zakenman en zangeres een erg hechte band sinds ze voor elkaar zijn gevallen. "Ze vindt het leuk dat iemand haar het hof maakt. Het is erg anders dan haar relatie met Nick Cannon. Hij was een jongen, James is een man." Volgens de bron verwent Pecker Carey en haar kinderen flink. "Hij wil alleen het allerbeste voor haar."

Carey is nog niet gescheiden van de 34-jarige Nick Cannon met wie ze vorig jaar na zes jaar huwelijk brak. Samen hebben ze twee kinderen, de tweeling Moroccan en Monroe (4). Hoewel Cannon eerder heeft gezegd een hereniging niet uit te sluiten, heeft Carey duidelijk gemaakt dit niet te zien zitten.