Kenny B heeft het momenteel zo druk dat hij geen tijd meer heeft om met zijn vrienden naar de kroeg te gaan. De zanger van de hit Parijs heeft ook geen tijd voor de liefde.

"Het is hectisch momenteel", vertelt Kenneth Bron, zoals hij eigenlijk heet, aan Viva.

"Mijn leven is van tien naar honderdtien gegaan: ik ren van interview naar radiostudio naar tv-opname naar studio naar optreden. Het gaat maar door. Ik hou van chillen op een terras in de zon, maar ook dat komt er nu niet meer van.”

Toch is Bron dankbaar dat mensen zijn muziek willen horen. "Maar wekenlang van ’s ochtends vroeg tot 's avonds laat geen tijd voor jezelf hebben, is wel een nadeel. Het succes heeft me een beetje overvallen. Ik ga al heel lang mee in de muziek en heb al veel hits gescoord in Suriname, maar nu breek ik pas door bij het grote publiek in Nederland en heb ik een nummer 1-hit. Dan word je geleefd, dat hoort erbij. Er komen vast ook weer rustiger tijden. Dan zal ik eerlijk gezegd opgelucht ademhalen. Ik ben ook de jongste niet meer, hè", aldus de 53-jarige Bron.

Video: Kenny B met Parijs

Hij heeft het zelfs zo druk dat er voor romantiek geen plaats is in zijn hectische leven. "Dat wil ik een vrouw niet aandoen. En van de onenightstands ben ik ook niet meer", zegt Bron, die vader is van zes kinderen van verschillende vrouwen.

"Ik zou best aan een vrouw kunnen komen nu, maar ja: dan gaat het meer om Kenny B dan om Kenneth. Dus die aandacht is betrekkelijk. En in een relatie moet je investeren. Dat lukt me nu helaas niet. Later misschien."