Star Wars-acteur Jake Lloyd viel onlangs zijn moeder aan en lijdt aan schizofrenie.

Dat meldt TMZ.

Zijn roekeloze rijgedrag van afgelopen weekend was niet de eerste keer dat het voormalig kindsterretje probleemgedrag vertoonde. In maart werd de politie ingeschakeld nadat Lloyd zijn moeder Lisa aanviel. Zijn moeder meldt dat haar zoon lijdt aan schizofrenie en hij op dat moment zijn medicijnen niet had ingenomen.

Volgens het politierapport verscheen Lloyd bij het huis van zijn moeder en begon te schreeuwen dat ze zijn leven heeft verpest. Zijn moeder liep schaafwonden en blauwe plekken op nadat Lloyd haar te lijf ging. Toen de politie verscheen had Jake zich al uit de voeten gemaakt, maar zijn moeder weigerde hem aan te klagen.

Politie

De acteur werd afgelopen weekend gearresteerd nadat hij de politie negeerde. Die wilde hem aan de kant zetten voor verkeersovertredingen, maar Lloyd gaf toen juist gas bij. Hij verloor na een paar kilometer racen de macht over het stuur en kwam tegen een paar bomen tot stilstand.

Zijn moeder benadrukt nu dat Jake geen gewelddadig persoon is en hij eerder al hulp heeft gehad voor zijn probleem. Als hij uit de cel komt wil ze wederom helpen om Jake beter te laten worden.