Yolanthe Sneijder-Cabau is dolgelukkig met haar zwangerschap, die volgens haar zonder problemen verloopt.

Dat vertelt ze woensdag aan Story.

"Ik ben echt heel erg gelukkig", vertelt ze. "Ik voel me ook echt heel goed. Ik heb totaal geen last van kwaaltjes. Als ik geen dikke buik zou hebben, zou ik niet eens merken dat ik zwanger ben. Ik heb écht geluk, want hoe vaak hoor je niet dat zwangere vrouwen zich beroerd voelen?"

De vrouw van Wesley Sneijder stelt dat ze dit jaar alleen maar geluksmomenten heeft gekend. Die momenten beleeft ze nu ze zwanger is wel intenser.

"Ik ben hooguit iets gevoeliger geworden. Bijzondere momenten, zoals dat Wesley landskampioen werd met Galatasaray én de boekuitreiking van mijn zus Xelly, raken mij nu nog meer."

Stoppen met werken

Sneijder-Cabau is in oktober uitgerekend, maar is nog niet van plan te stoppen met werken.

"Ik ben helemaal niet het type om thuis op de bank te gaan hangen. Ik ben nog volop aan het werk. Zo zit ik midden in de opnames van de dramaserie Bluf. 's Morgens beginnen we met filmen en we zijn pas laat in de avond klaar", legt ze uit.

Wel heeft de presentatrice en actrice alvast voor zichzelf besloten om in de laatste maand van haar zwangerschap helemaal niets te doen. "Ik mag dan ook niet meer vliegen. Wesley en ik willen dan echt in alle rust van elkaar genieten voordat ons kindje ter wereld komt."