Bam Margera heeft zaterdag klappen gekregen van een IJslandse rapper en enkele anderen. De ruzie ontstond bij het Secret Solstice-festival in de hoofdstad Reykjavík.

Op de site van het IJslandse medium Vísir staat een filmpje van het gevecht.

Daarin is te zien hoe de in eigen land bekende rapper Gísli Palmi de skateboarder in het gezicht slaat, waarna Margera nog een paar tikken op zijn hoofd krijgt van anderen. Als hij vervolgens gehavend naar de deur loopt, valt hij op de grond.

Het is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld. Ooggetuigen zeggen dat Margera onder invloed was. Hij zou twee vrouwelijke medewerkers van het festival hebben lastiggevallen die hem geen toegang wilden geven tot een ruimte van de organisatie. Dat gedrag zou de rapper in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Volgens de 35-jarige Margera was er echter iets heel anders aan de hand. Aan Vísir vertelt hij dat de vechtpartij het gevolg was van een zakelijk conflict met de marketingdirecteur van het festival. Margera ontkent dat hij de vrouwen onheus heeft bejegend. Hij gaat aangifte doen van mishandeling.