Katja Schuurman heeft een nieuwe liefde, Onno Hoes krijgt zijn zin, Dave Roelvink heeft de dames voor het uitkiezen en Charlize Theron en Sean Penn uit elkaar. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Stel je voor: je bent een jonge chefkok, hebt net je eigen restaurantje en aan één van de tafels van je restaurant zit een van de aantrekkelijkste vrouwen van Nederland: Katja Schuurman. Wat doe je dan? Er op af natuurlijk!

De 26-jarige Freek deed dat en kijk eens hoe dat is afgelopen: hij mag zich nu de nieuwe liefde van Katja noemen. "De sfeer was optimaal. Tsja, en toen sloeg de vonk opeens over."

In vuur en vlam dus die Freek en volgens hem is dat wel wederzijds. "Het voelt zo verdomd goed dit! Ik ben gewoon smoorverliefd. Ze is mijn maatje, we zijn gelukkig."

Hartstikke leuk natuurlijk, maar een heel klein beetje maf is het wel, zo merkte RTL Boulevard woensdag geheel terecht op. Katja (40) is altijd erg beschermend over haar persoonlijke leven, zeker nadat in februari bekend werd dat zij en Thijs Römer gingen scheiden,  maar nu is het geen enkel probleem als haar vriendje interviews geeft aan AD, Shownieuws en RTL Boulevard?

Misschien gaat het wel om een hoax, zo zei Peter van der Vorst. Want dat verliefde gedrag op de video in handen van Privé was wat hem betreft iets te gemaakt. Reclame voor het nieuwe restaurant van Freek? Een test voor Katja's programma Katja's Bodyscan?.

We weten het niet. Momenteel lijkt het er toch vooral op alsof Katja het hartstikke naar haar zin heeft met haar nieuwe liefde. En dat is het belangrijkste.

Onno krijgt zijn zin

Eindelijk heeft Onno Hoes zijn zin gekregen: de beelden die PowNed van hem maakte, zonder toestemming, zijn verwijderd.

De beelden achtervolgen de scheidend burgemeester al maanden. Het kostte hem niet alleen zijn baan, maar ook zijn huwelijk met Albert Verlinde.

Niet langer is het mogelijk om te zien hoe Onno, terwijl hij getrouwd is, met een jonge jongen flirt en hele stoute dingen zegt. De ambtsvader deelde allerlei details met de jongen en deed wat pittige uitspraken over de politieke situatie in de Limburgse stad.

Het filmpje, dat de reputatie en de eer van Hoes heeft geschonden, is verwijderd van de website van de omroep en van uitzendinggemist.nl.

Hoppa, reputatie en eer zijn hersteld. Want zo werkt dat: als we het niet meer kunnen zien vergeten we het wel.

Flauwvallen bij bosjes

Boem. Een vrouw aan je voeten. Alleen maar omdat jij zo ongelofelijk fantastisch leuk, sexy, aantrekkelijk bent. Menig man en vrouw zal er van dromen, maar Dave Roelvink heeft het nu al iets te vaak meegemaakt.

"Ik had laatst een meet & greet op een kermis in Nijmegen. Toen ik daar kwam, zag je ze zo één voor één omvallen. Als ik optreed, gebeurt dat ook weleens. Dan vallen ze gewoon flauw."

Jemig Dave. Heftig. Vrouwen die met bosjes voor je voeten flauwvallen. Dave is nu niet alleen meer zoon-van, crimineel-in-opleiding en realityster, maar ook nog dj. En dan overkomt het hem dus dat de vrouwen een uur lang voor zijn dj-booth staan te staren.

"Ik kan niet in de zaal rondlopen. Het is moeilijk, na een optreden moet ik onder beveiliging van de portiers eigenlijk snel de auto weer in, anders kom ik niet meer weg."

Al die vrouwen, maar Dave is nog steeds vrijgezel. Als de dj zich dan uiteindelijk gaat binden, weet hij al precies wat hij zoekt in een toekomstige partner. "Ik hoop dat ik een beetje een ouderwets grietje kan vinden. Ik ga zelf namelijk niet stofzuigen, dweilen of afwassen. Momenteel doen mijn moedertje en stiefmoeder dat voor me. Goed geregeld hè?"

Ja Dave, hartstikke goed geregeld. Met deze instelling zul je nooit een feministe aan je binden, maar jij wil toch liever een grietje. Hartstikke leuk, gewoon lekker zo door blijven gaan. Komt wel goed.

Droom in duigen

Echt oprecht intens gelukkig, dat waren Sean Penn en Charlize Theron. De twee leken elkaar helemaal gevonden te hebben, noemde elkaar 'de liefdes van hun levens' en waren verloofd. En nu ineens niet meer.

Want waar ze op het fimfestival van Cannes nog intens verliefd waren, was dat een paar weken later voorbij. Tijdens een trip door Europa zou Charlize tot de conclusie zijn gekomen toch nog wat tijd voor zichzelf nodig te hebben.

"Een relatie met Sean is een fulltime baan. Hij is een geweldig mens, maar kan van tijd tot tijd ook vermoeiend zijn, omdat hij zo serieus is. Charlize had even een adempauze nodig. Ze houdt nog steeds van hem, maar heeft even wat tijd voor zichzelf nodig."

Of ze nog weer samenkomen is niet uitgesloten, want de twee waren voordat ze een relatie kregen al jarenlang vrienden. Wij hopen, want jemig jongens, wat leken jullie gelukkig samen.