Theo Nabuurs (50), beter bekend als Mental Theo, denkt aan kinderen met zijn vijfentwintigjarige vrouw Maaike. "Als ik met iémand nog een kind wil, is het met haar." 

Dat vertelt de dj zaterdag aan het AD.

"Mijn zoon uit een vorige relatie heeft papa vaak moeten missen, maar nu begrijpen we elkaars leven. Ik reisde toen hij jong was de hele wereld over. Nu ben ik vaak thuis. En we begrijpen elkaars leven nu. Mijn zoon van zestien draait ook, net als Maaike." 

"Als ik met iémand nog een kind wil, is het met haar. Het heeft geen haast. Dus als er ruimte is, ja. Maar voorlopig is het nog niet aan de orde."

Nabuurs en zijn vrouw kennen elkaar nu vier jaar. Ze gaven elkaar vorig jaar het jawoord. 

Onkruid

Op de vraag of de dj niet te oud wordt voor het draaien op feestjes, antwoordt hij: "Flikker op, ik ga voorlopig met niet pensioen. Ik draaide laatst in Oostenrijk. Na de show kwam er een jongetje in een rolstoel naar me toe. Hij vroeg om een handtekening. Ik gaf hem een crewvest met mijn naam erop en hij was helemaal blij. Dáár doe ik het voor. Niet voor het geld, maar om liefde te geven en terug te krijgen"

"Met dj-zijn stop je als je niet meer kunt, over je datum bent, niet meer in de scene zit. Maar ik blijf bezig. Volgende maand komt mijn nieuwe single Woow uit. Een vrolijk, licht nummer, heel anders dan ik normaal maak. Ik ben net onkruid, ik kom altijd terug. Maar ik doe het wel iéts rustiger aan."