Kim Kardashian en haar man Kanye West schenken hun dochtertje North, in de familie liefkozend Nori genoemd, een broertje. 

Dat beweert Us Weekly woensdag op basis van meerdere bronnen.

"Kanye is dol op Nori, maar zijn wereld wordt compleet met een kleine jongen, een erfgenaam", zegt een bron. "Hij is in de zevende hemel". Ook Kardashian is verrukt. "Kim wilde altijd al twee kinderen, een jongetje en een meisje", zegt een vriendin van de realityster.

Het tweede kindje van Kim Kardashian wordt in de winter verwacht. De televisiepersoonlijkheid deelde het grote nieuws eind mei met de kijkers van de serie Keeping Up with the Kardashians. Ze maakte de kijkers al maanden deelgenoot van haar verwoede pogingen zwanger te worden.

Misselijk

"Ik ben zo gelukkig met de zwangerschap. We hadden niet meer gedacht dat het nog zou gebeuren", vertelde ze eerder aan Us Weekly. Ze vertelde ook dat ze de heftige ochtendmisselijkheid er graag voor over heeft. ''Ik kan nauwelijks uit bed komen, maar het is het meer dan waard. Het kan mij niet schelen."

Volgens het blad heeft Kardashian al gezocht naar babykleertjes voor een jongetje, onder meer in een boetiek in New York. ''Net als Nori wordt dit kindje goed gekleed", aldus de bron.