Amber Heard en Johnny Depp zijn inmiddels al weer ruim drie maanden getrouwd. 

Aan Elle vertelt het model en actrice dinsdag dat er met hun huwelijk eigenlijk niks is veranderd in hun relatie.

"Geen dramatische veranderingen nee", aldus Heard. "We zijn al een hele tijd samen, alles is heel soepel verlopen", vertelt ze. De actrice is nog steeds dol op haar man. "Iedere keer als ik hem zie, word ik weer verliefd."

Sinds haar huwelijk met Depp is het model steeds bekender geworden. Het bekend zijn is niet iets waar ze gek op is. "Het maakt me wel bang dat ik mijn vrijheid hier misschien door kan verliezen."

Stapel scripts

Over werk heeft de 29-jarige actrice ook niet te klagen. "Ik krijg iedere maand een stapel met scripts." Dit zijn wel vaak een beetje dezelfde soort rollen. "Vrouwen die een sterke man bijstaan", vertelt Amber die daar niet zo blij mee is. "Ik vind het een teleurstelling dat we kennelijk niet creatief en ongeïnteresseerd zijn in de manier waarop we vrouwen portretteren in films."

De 52-jarige Depp en zijn vrouw leerden elkaar kennen op de set van de film The Rum Diary uit 2011. Ze verloofden zich in 2012, niet lang nadat Depp en zijn ex Vanessa Paradis na ruim veertien jaar uit elkaar gingen.