Caitlyn Jenner is nog een keer aangeklaagd voor het door haar veroorzaakte dodelijke ongeluk waarbij meerdere auto's waren betrokken.

Dat meldt TMZ.

Jenner, die toen nog door het leven ging als Bruce, werd eerder al aangeklaagd door de nabestaanden van de vrouw die het ongeluk niet overleefde.

De stiefkinderen van het slachtoffer, Kim Howe, eisen een schadevergoeding. Ook de bestuurder van een tweede auto die het ongeluk wel overleefde wil nu een schadevergoeding zien van Jenner.

Jessica Steindorff meldt in de aanklacht dat niet alleen haar auto schade opliep, maar ze ook zelf gewond raakte waardoor ze niet kon werken. Ze wil de schade nu vergoed zien.

Jenner veroorzaakte in februari een kettingbotsing waarbij de wagen van Howe op de andere weghelft terechtkwam. Howe overleefde het niet toen ze door een tegenligger werd geraakt.

Jenner raakte Steindorff vervolgens van achter. De voormalig atleet werd niet strafrechtelijk vervolgd omdat uit politieonderzoek bleek dat ze geen alcohol op had en niet zat te bellen.