Lieke van Lexmond is inmiddels gelukkig met haar partner en kind, maar lange tijd hielden de relatieperikelen van de presentatrice de media erg bezig. "De pers was altijd bezorgd dat ik een ouwe vrijster zou worden."

Dat zegt de presentatrice in een interview met Beau Monde.

"Maar daar hebben ik en mijn omgeving ons nooit zorgen over gemaakt. Ik dacht alleen dat ik niet het type vrouw was dat lang bij een man kon blijven."

Van Lexmond stond regelmatig in de roddelbladen omdat een nieuwe relatie voorbij was, of omdat een langdurige relatie niet goed ging. "Er werd altijd gesuggereerd dat mijn break-ups van de andere kant kwamen, maar ik heb er ook heel vaak zelf een punt achter gezet."

Alles-of-niets

"In de liefde ben ik altijd alles-of-niets geweest. Dan ging ik er keihard voor en was het na drie maanden weer klaar. Ik was dus zelf altijd snel verveeld, en ik had niet verwacht dat ik alles wat ik wilde in een man kon vinden."

Inmiddels is de presentatrice gelukkig met Bas van Veggel en denkt ze te hebben gevonden waar ze altijd van droomde: echte liefde. "Bas is de eerste man die op dezelfde manier in het leven staat als ik. Hij is een lieverd, een oprechte en hardwerkende man die op het juiste moment in mijn leven is gekomen."