De weduwe en de volwassen kinderen van Robin Williams hebben van de rechter twee maanden gekregen om het bij te leggen. 

Susan Schneider Williams en Zachary, Zelda en Cody - kinderen uit een eerder huwelijk van Williams - kunnen het maar niet eens worden over de verdeling van spullen van de acteur en het geld dat nodig is om een van zijn huizen aan te houden.

De twee partijen hebben tot eind juli gekregen om tot een oplossing te komen, schrijft BBC. Schneider Williams wil het pak houden dat de filmster, die in augustus vorig jaar zelfmoorde pleegde, droeg tijdens hun huwelijk. Ook wil ze zijn pantoffels, T-shirts en een aantal boxershorts niet afstaan.

Er moeten ook afspraken worden gemaakt over de woning in San Francisco die Williams naliet aan zijn vrouw, die op het moment van zijn overlijden drie jaar met hem getrouwd was. Hij zou instructies hebben gegeven voor een fonds waarin genoeg geld moet zitten om zijn vrouw voor de rest van haar leven in dat huis te laten wonen.

Verdriet nog groter

Uit juridische documenten die in december bij de rechtbank zijn ingediend, blijkt dat de weduwe wil dat de inhoud van haar huis daar blijft en niet wordt verdeeld.

De kinderen van de acteur vinden dat hun stiefmoeder daarmee hun verdriet alleen maar groter maakt. Zij zijn van mening dat Schneider Williams het drietal 'berooft' van spullen die de filmster duidelijk voor hen had bedoeld.

Williams heeft het overgrote deel van zijn bezittingen nagelaten aan zijn kinderen.