Susan Sarandon steunt Bruce Jenner. De actrice vertelt dat Jenner, die onlangs openlijk vertelde liever als vrouw door het leven te gaan, een belangrijke discussie heeft gestart. 

"Het is heel belangrijk dat mensen hier meer over te weten komen en dat ze het begrijpen", vertelt ze maandag over de wens van Jenner aan NY Daily News.

"Ik denk dat het heel moeilijk is om in een lichaam te leven waarin je je niet lekker voelt. Als je dan een manier hebt gevonden om te veranderen, dan kan ik mij voorstellen dat dit zorgt voor een opgelucht en gelukkig gevoel", aldus Sarandon. "Maar deze beslissing kan natuurlijk ook gevaarlijk zijn. Het ligt er maar net aan waar je woont."

Sarandon vertelt de krant dat ze heeft gespeeld in een film over transgenders. "De film is nog niet uit. De productie heet nu nog Three Generations", aldus de actrice die er wel bijzegt dat dit een 'werktitel' is. "Elle Fanning en Naomi Watts spelen er ook in."

Susan werkt ook aan een documentaire genaamd Deep Run. De docu gaat over een meisje dat een geslachtsverandering ondergaat.