Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen van deze week. Met daarin: Dé voetbalscheiding van het decennium er aan komt, waarom Caroline maar beter met de paparazzi's kan meewerken, de boobjob van Georgina, Albert Verlinde die in blijde verwachting is en de spectaculaire plakbandjurk van lachebekje Chantal Janzen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Miljoenenscheiding

Het gaat gebeuren. Patrick en Angela Kluivert gaan scheiden. Een rel waar miljoenen mee gemoeid zijn. Tenminste, dat staat in de bladen. Al lang vroegen de bladen zich af waarom Ans met de kids niet braaf bij haar man in Barcelona woonde, maar zeer regelmatig in Nederland zat. En nu Patrick naar Engeland is overgeplaatst, heeft de andere helft van het gezin zich definitief in Amsterdam gevestigd. "Is rustiger voor de jongens' schijnt Angela gezegd te hebben.

Voor de bladen genoeg reden om de scheiding aan te kondigen. De berekeningen van de afkoopsom verschillen nogal. In het beste geval krijgt Ans 18 miljoen Euro mee, de helft van Patrick's bezit. 'Ik krijg meer geld dan ik kan opmaken' schijnt ze zich jubelend te hebben laten ontvallen. Maar volgens andere bladen krijgt ze 'slechts' negen miljoen Euro mee en een maandelijkse vette alimentatie voor de 3 zoontjes. Hoe dan ook, of het nou 9 of 18 miljoen is, scheiden is nooit leuk en voor de jongetjes al helemaal niet. Angela zal zich in elk geval niet vervelen: het lijkt ons ook best lastig voor om 9 - laat staan 18- miljoen op te krijgen, daar heeft ze een volwaardige dagtaak aan.

The Dutch Oprah

Caroline Tensen, ooit de lieveling van het tv-publiek en de ideale schoondochter, lijkt het verbruid te hebben. Eerst ging ze scheiden en bleek ze een minnaar te hebben, toen ging ze zich steeds bloter kleden en ook leek de roem haar naar het hoofd gestegen. Ze noemde zichzelf 'de opvolgster van Oprah Winfrey' en bedelde bij haar omroep om een soortgelijke talkshow. Die kreeg ze niet en sinds deze arrogante uitlating wordt ze bespot door de media.

Want zó veel arrogantie in ons kikkerlandje, dat mag niet. Ook nu weer in Weekend. Het blad plaatst een gekke foto van Caroline en daarbij de tekst: 'Caroline had duidelijk geen zin om op de foto te gaan en trok lelijke gezichten in de overtuiging dat die dan toch niet gebruikt zouden worden. Mis!'. Zo wordt je dan bestraft als Bekende Nederlander. Voortaan maar weer braaf lachen, Caroline.

Georgina bloot

Haar bloesje was al best leuk gevuld, maar blijkbaar vond 'bonenstaakje' Georgina Verbaan het niet genoeg. En dus liet ze haar borsten tot enorme proporties opblazen. Vorige week al toonden de bladen een foto vòòr en een van na de ingreep en het verschil is enorm. Waarom heeft ze het laten doen, vraagt men zich af, ze zag er toch prima uit? Georgina zelf ontkent (natuurlijk) in alle toonaarden en zegt dat het komt door haar gewicht. Door aan de pil te gaan is ze wat kilo's aangekomen en dus ook dáár.

Maar deze week lezen we op Nu.nl dat Georgina in oktober als blote Bunny in de Playboy te zien zal zijn. In vol ornaat, en dus ook haar boezem zal aan heel mannelijk Nederland worden getoond. Aha, daar komt de aap dus uit de mouw. Maar was het nou echt zo ernstig met de boobs gesteld dat er een borstvergroting moest plaatsvinden? In elk geval hebben we vriendlief Jort Kelder nog nooit over de natuurlijke proporties van zijn vriendinnetje horen klagen.

In blijde verwachting

Na Paul de Leeuw en zijn mannelijke verloofde willen nu ook RTL Boulevard presentator Albert Verlinde en zijn Onno een kindje adopteren. De heren hebben bijkans jodelende eierstokken, want al weken vertelt Albert enthousiast hoe hij zich verheugt op de komst van hun baby. Wanneer het precies gaat gebeuren is nog onzeker, maar het kind komt uit Amerika. Wat wil het toeval nou? De 'schoonzus' van Albert is ook net in verwachting.

Dat is niemand minder dan Isa Hoes, de actrice die met Antonie Kamerling samen is. Isa Hoes is de zus van Onno, de 'echtgenoot' van Albert Verlinde. In Story mijmert Albert Verlinde over hoe bijzonder het zou zijn als ze beide baby's tegelijkertijd zouden krijgen en hoe leuk het zou zijn als ze samen zouden opgroeien. Tjee, we wisten dat zwangere vrouwen negen maanden op een roze wolk rondzweven tijdens hun zwangerschap, maar Albert Verlinde kan er ook wat van. Hij is echt in blijde verwachting!

Gewaagd goud

Musicalactrice Chantal Janzen verschijnt meestel semi-preuts op feestjes. Haar rokjes zijn wel kort, maar nooit tè, haar truitjes strak, maar nooit tè. En met haar brave schoolmeisjesgezicht vol sproetjes lijkt ze nooit tè sexy of ordinair. Maar tijdens de premièreparty van 'haar' speelfilm De Dominee (ze is het liefje van crimineel Klaas Bruinsma) verscheen ze wel heel spectaculair en gewaagd goud. Alle soapies, actreutels, echte acteurs en Bekende Nederlanders waren naar de première gekomen om te zien en gezien te worden.

Georgina Verbaan sleepte Jort mee, GTST Lieke van Lexmond had een mooie rode jurk aan, GTST Inge Ipenburg had een jonge vlam, Ellen ten Damme haar lover, Ruud en Tatum Dagelet leken weer even ongewassen als altijd en Chazia Mourali probeerde een nieuwe, wilde look met diep decolleté uit. Maar alle credits gingen naar Chantal. Ze droeg een strakke goudkleurige jurk met een waterval-decolleté tot haar navel à la Jennifer Lopez. Het hing zó ver open, dat iedereen kon zien dat ze er absoluut geen BH onder kon dragen.

Maar ordinair was het niet en Story onthult waarom er zich geen 'nipplegate'voordeed in de sexy jurk. Chantal bleek haar jurk keurig aan haar boezem te hebben vastgeplakt met plakband. Cellotape of niet, Chantalleke haalt met haar gouden gewaad wel bijna alle bladen en Johnny de Mol lijkt weer verliefder dan ooit.