Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Nicki Minaj

Nicki Minaj roept vrouwen op meer orgasmes te eisen

Nicki Minaj roept vrouwen op om meer orgasmes te eisen. "Ik sta erop dat ik klaarkom tijdens de seks. Ik vind dat vrouwen dat ook zouden moeten eisen."
Door NU.nl

Dat stelt de zangeres in een interview met Cosmopolitan.

"Ik ben een pleaser, maar het moet wel fifty-fifty zijn."

"Ik heb een vriendin die nog nooit een orgasme heeft gehad. Haar hele leven niet! Dat is echt niet normaal. We hebben altijd orgasme-interventies waarbij we haar laten zien hoe je dingen moet doen. We gaan in spreidstand zitten en zeggen dan: 'Je moet op deze manier op hem gaan zitten en het dan zo doen'."

Geld

In het interview praat Minaj ook over vrouwen en geld. "Vrouwen vinden het ongemakkelijk om te praten over geld. Ik weet dat het een taboe is om het daarover te hebben tijdens werk. Technisch gezien hoeft het niet, maar toch zou je moeten weten wat mensen rondom je verdienen. Anders weet je nooit wat je waard bent."

"Je moet vragen stellen. 'Wat verdient deze persoon?' Doe onderzoek. Ik ben altijd nogal competitief geweest op het gebied van loonverdiensten."

Huisvrouw

De zangeres ziet zichzelf over tien jaar als huisvrouw. "Ik wil een carrière die ik vanuit huis kan handhaven. Ik wil kunnen koken voor mijn kinderen, koekjes voor ze bakken en ze zien opgroeien. Ik wil gewoon moeder zijn. Ze meenemen naar school, naar een ouder-docent bespreking, ze helpen met hun huiswerk en knutselwerk op de koelkast plakken."


Lees meer over:

Nicki Minaj

Aanbevolen artikelen