Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Paul McCartney

Paul McCartney rookt geen jointjes meer

Paul McCartney rookt geen jointjes meer, zoals hij vroeger regelmatig deed. "Waarom ik ermee gestopt ben? Ik wil graag een voorbeeld zijn voor mijn kinderen en kleinkinderen"
Door BuzzE

Dat vertelt hij in een interview met Mirror

"Toen ik het nog wel deed, was ik gewoon een jonge jongen die plezier maakte en ik zorgde dat mijn kleine kinderen het niet zagen."

Paul vertelt dat hij een goede vervanger heeft gevonden. "In plaats van roken neem ik nu een glas rode wijn of een margarita. De laatste keer dat ik een joint rookte, is echt al lang geleden."

Yoga

Paul McCartney mag dan al 72 jaar oud zijn, de zanger voelt zich nog steeds heel erg fit. Hij probeert gezond te leven en te eten, zo eet hij al jaren vegetarisch.

Over zijn sportregime vertelt hij: "Af en toe sta ik op een crosstrainer, ren wat, doe wat cardio en til gewichten. Ik ben niet het type voor een personal trainer. Afsluitend doe ik altijd een paar rek- en strekoefeningen en daarna sta ik even op mijn hoofd. Dat heb ik in de jaren zestig geleerd, het is een soort yoga-oefening. Volgens mij heb ik meer aan flexibiliteit dan aan kracht."


Lees meer over:

Paul McCartney

Aanbevolen artikelen