Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chris Brown betreurt eigen gedrag

Chris Brown haatte zichzelf soms als hij in de spiegel keek. Hij laat weten dat hij zijn wangedrag uit het verleden betreurt.
Door BuzzE

Brown heeft de uitspraken gedaan op Instagram

"Ik dacht altijd dat ik het concept van de liefde begreep", zo begint de zanger zijn spijtbetuiging. "Maar faam en geld kunnen daarbij dwarszitten. Ik gedroeg me soms als een hond."

Brown kwam regelmatig in het nieuws vanwege geweldsincidenten. Zo werd hij veroordeeld voor het slaan van zijn ex Rihanna. "Ik kan zeggen dat mijn gedrag heeft bijgedragen aan mijn slechte karma. Ik was jaloers, boos en dominant. Er waren tijden dat ik in de spiegel keek en mezelf haatte."

God

Voor bezinning keerde Brown zich tot god. "Hij heeft me zoveel gegeven en ik heb het gevoel dat ik veel van zijn giften heb verspild vanwege mijn impulsieve persoonlijkheid."

Zijn gedrag betekende niet dat hij een hekel aan iedereen heeft, verzekert hij. "Ik zie het goede in de mensen, ook als ze dat zelf niet zien. Ik hou vaak meer van anderen dan van mezelf. Alles wat je aan het oppervlak ziet is niet representatief voor mijn binnenkant", aldus Brown.


Lees meer over:

Chris Brown

Aanbevolen artikelen